Concurs ONCE “Reinventamos juntos una escuela para tod@s”

També hem participat en el 34 Concurs ONCE “Reinventamos juntos una escuela para tod@s” que segons consta en les bases:

“está dirigido al alumnado de Educación Primaria (cursos 3º, 4º, 5º y 6º), Educación Secundaria, FP Básica, Bachillerato, Formación profesional (media y superior) y Educación Especial, del conjunto de todos los Centros Educativos del Estado”

“deberán basarse en alguno de estos PRINCIPIOS PARA REINVENTAR UNA ESCUELA PARA TOD@S a la hora de realizar sus trabajos:

  • Inteligencias múltiples.
  • Educación emocional.
  • Diversidad en las aulas.
  • Tecnologías TIC.
  • Rediseño arquitectónico (entornos de aprendizaje)”

Bé, doncs un dels treballs realitzats per tres alumnes de 2n: Miriam Esparcia, Antonia Homorozan i Susana Uribe ha resultat guanyador de tota Catalunya de la categoria de ESO i CFGM. I amés és tan bó el seu treball que ha estat seleccionat per competir a nivell nacional amb els treballs de les categories de Batxillerat i CFGS (tot i que en principi la seva categoria no anava al nacional).
Aquí us deixo un enllaç https://www.concursoescolaronce.es/ganadores/?t=provincial

Heu de seleccionar Catalunya i Barcelona. El vídeo dura 58 segons i és molt bo!

No m’oblido de felicitar a la professora de Visual i Plàstica Mari Cruz Lence que ha estat la que ha dirigit i motivat a l’alumnat en la realització dels treballs. La podeu felicitar per la feina ben feta.

Abril 17, 2018

Etiquetes: , ,