Castanyada 2018

Ens encisa celebrar l’arribada de la tardor torrant castanyes, difressant-nos i organitzant tot un seguit d’activitats el dimecres 31 després del pati del matí:
1.  Per una banda els alumnes de segon cicle d’ESO participaran en el roll play “Stranger things” organitzat pels alumnes de l’optativa de música.
2. Per altra banda, els alumnes de cicles i Batxillerat, han organitzat un seguit de  tallers pels alumnes més petits, on han triat dels 16 diferents tallers que s’oferien, els que més els agradaven, així els tallers seleccionats són 9:
  • Guinebici: Obert per tot aquell que vulgui ajustar o reparar la seva bicicleta. Estaran al taller del tercer edifici al nostre servici!
  • Cuina Creps: a la cuina els alumnes de CAI ensenyaran com fer un plat deliciós i fàcil de preparar; bon profit!
  • Hip-hopSmith, tota una promesa del hip hip del pais, farà que un nombròs grup d’amants del ball millorin i aprenguin tècniqeus del hip-hop
  • Caracteritzacióalumnes d’emergències sanitàries ens ensenyaran a simular ferides al nostre cos i millorar el nostre aspecte tètric de Halloween
  • Ping-pongel nostre Hall es transformarà en un acadèmia de ping-pong, on es milloraran tècniques i el celebrarà un campionat
  • Filigranes en patinetsa les pistes aprendrem trucos i filigranes amb els patinets
  • Pelea de gallos“: amants del hip hop, durant una hora i mitja amb dialèctica rapera, es vacil·laran i jugaran a veure quin és més ocurrent.
  • Perruqueriade les mans de Mar (amiga de l’AMPA), una perruquera amb una llarga trajectoria en l’ofici, aprendrem a fer tot tipus de monyos.
  • Kahoot: els alumnes més espavilats i ràpids alhora de contestar preguntes de cultura general, competiran en un aula d’ordinadors per guanyar el concurs.

3. Per acabar el matí de diversió i celebració, a les pistes podrem comprar castanyes torrades i una gran diversitat de productes alimentaris, fets amb molta cura i estima pels alumnes de 4rt d’ESO. Ajuda a que puguin finançar-se el viatge de fi i gastat algun euret:)) A més a més, tots els que vinguin desfressats tindran una petita recompensa durant aquesta hora a les pistes.

Tota aquesta organització, ha estat possible gràcies al treball conjunt i a la contínua comunicació amb l’AMPA, Marina (professora de música), els tutors i l’equip directiu.
 
Especial agraiments als alumnes que estan organitzat els tallers:
 
Sol, Dangely, Maria i Denisa (2D)
Iman (1HB)
Sara (1Q)
Alumnes d’electromecànica de David Ustrell
Smith (1er Bat)
David y Angel (2U)
Juan (2 SMX)
Manuel (1D)
Mar (amiga Noe AMPA)
Marta (amiga Noe AMPA)
Waleed (2G)
Octubre 28, 2018

Etiquetes: