The Zone of Hope

Visita dels alumnes de 1 SMX a The Zone of Hope

“The Zone of Hope (TZOH)”, una mostra que, mitjançant la tecnologia de realitat virtual immersiva extrema (única a Europa), permet viure en primera persona els efectes del canvi climàtic.

A través de la vida de Violeta, la noia protagonista, The Zone of Hope ens farà viatjar en el temps per un món assolat pel canvi climàtic, aturant-se en els anys 2038, 2068 i 2093, on viurem el desglaç de l’Àrtic, una inundació a Barcelona i la desertificació a l’embassament de la Baells, al Prepirineu. Una experiència immersiva d’Aigües de Barcelona que permet viure en primera persona els efectes que tindrà el canvi climàtic  mitjançant l’ús de la tecnologia immersive extreme, única a Europa, que ens trasllada a diversos entorns on l’excés de CO2 a l’atmosfera ho està canviant tot. Una exposició pionera a escala mundial en la qual el públic pot experimentar el que poden arribar a viure les futures generacions si no aturem el canvi climàtic.
Febrer 13, 2019

Etiquetes: