Carnestoltes

Enguany hem tingut un Carnestoltes amb rua coregrafiada i disfresses grupals i saborós concurs de truites de patates, on la participació de les alumnes de farmàcia va ser més que notòria, ja que varen guanyar el premi a la truita més bona i a la més sabrosa. El tribunal del concurs de truites va estar conformat pel mateixos participants, els caps d’estudis i el director del centre.

Els alumnes de 4t ESO van muntar una paradeta amb macedònia, bikins, donuts, begudes…pels participants de la rua i per qui volgués un esmorzar ben sà a un preu molt econòmic.
Vam comptar amb la col·laboració de les professores i  dels alumnes de Música i Visual i Plàstica, que van aportar originalitat i creativitat i un xic de disbauxa carnavalera a la rua.El tribunal de la rua, va atorgar els premis a les disfresses de:

  • Militars
  • Alícia en el país de les meravelles
  • L’abella Maya
  • Harry Poter

Agraïm tenir uns alumnes tant participatius. Aquí teniu alguns dels moments fotografiats que en donen testimoni. Visca els i les valentes!!!.

Març 7, 2019

Etiquetes: