Quartes jornades de ciència dels materials

Per quart any consecutiu, des del departament de Transport i manteniment de vehicles, i en col·laboració amb el Pla Impulsem de la Universitat Politècnica de Catalunya, han tingut lloc durant el mes de març dues conferències sobre la Ciència dels Materials.

El dijous 14 de març el professor Francesc Montalà ens va parlar de la vigència de l’acer com a material de construcció i fabricació, per davant de nous materials tant metal·lics com sintètics. A la seva xerrada titulada “Acer avui, un material desfassat?” van assistir una cinquantena d’alumnes dels cicles formatius d’Electromecànica i d’Automoció.

El dijous 28, i dins de la Setmana Tècnica d’Automoció, la doctora Núria Salán ens va oferir una mirada a l’evolució dels materials en els últims 100 anys, de tal manera que vam poder observar l’evolució en diferents camps de la ciència dels materials. Va acompanyar les seves efusives explicacions amb multitud de mostres de materials diversos.

Abril 2, 2019