Castanyada

Dijous 31 d’octubre cel·lebrem la Castanyada a La Guineueta i com ve sent costum els alumnes de cicles organitzin tallers pels nostres petits de 1er i 2on d’ESO. Els tallers d’escacs, skate, futbol, ping-pong, perruqueria, guinebici… es realitzaran per tot el centre a partir de les 11:45h.

En acabar els tallers, a les pistes hi haurà castanyes torrades, una paradeta amb tot tipus de pica-pica i diversos jocs organitzats pels de 4rt d’ESO amb l’objectiu de recaptar diners pel viatge de fi de curs.

També aquest dia els amants del transport sostenible i saludable, es a dir, els que ens movem en bicicleta, podrem portar-la al tercer edifici, on els alumnes de vehicles ens l’ajustaran gratuitament en el taller Guinebici reparació bici

T’hi esperem!!!

Octubre 17, 2019

Etiquetes: