Projecte Europeu Erasmus+ a la ESO

Des del Departament d’Idiomes de l’Institut La Guineueta us volem informar que durant els cursos 2019-2021 l’institut participarà en un projecte finançat per la Comissió Europea dins del programa Erasmus + K229 a la ESO.

Creiem que la innovació i la internacionalització dels estudis és fonamental també en l’etapa de la educació secundària, i és per això que hem pensat en participar en aquest projecte. El nostre projecte s’anomena News from Utopia, tindrà una durada de 2 anys i està liderat per l’institut francès Lycée Polyvalent Gustave Eiffel ubicat a Bordeus. News from Utopia és un projecte en el qual els alumnes esdevindran periodistes internacionals. En aquest projecte també hi participa l’institut alemany Städtisches Reichenbach-Gymnasium.

Octubre 27, 2019

Etiquetes: , ,