Es tracta d’un projecte de col.laboració amb el Club de la Farmacia, portal de formació para personal farmacèutic del laboratori Almirall. Aquest projecte està integrat dintre del mòdul de síntesi que fa l’alumnat de 2n curs i consisteix en dues parts:
  1. El Club de la Farmacia d’Almirall ofereix un curset de formació al nostre alumnat de 2n curs sobre marketing visual i aparadorisme.
  2. Posteriorment, per grups, l’alumnat ha de dissenyar i elaborar aparadors sobre determinats productes d’Almirall i que exposaràn en diferents  farmàcies de la ciutat de Barcelona. Almirall aporta els materials necessaris per a l’elaboració dels aparadors i dóna un premi al millor aparador. 
Aquest curs, degut al tancament dels centres educatius per la Covid19, no hem pogut completar el projecte. Ja s’havia fet la formació i quasi tota la segona part: l’alumnat ja havia fet els seus dissenys i elaborat la majoria de materials a exposar,  només ens faltava la part final, el muntatge dels aparadors a les farmàcies.
 

Dissenys previs d’aparadors que van fer alguns dels nostres grups d’alumnat: el primer disseny és de l’Erika Alejandro i la Tahitiana Navarro i el segon de la Nadia Nicolino i el Nil Martínez, tots del grup 2G, de 2n de Farmàcia.