Blog

05/2023

MetropolisLab

El passat dia 1 de Febrer els alumnes de Gestió Administrativa 2k que cursen el mòdul MP10, com a participants del projecte MetropolisFPLab, van assistir a un taller de creativitat al Citilab de Cornellà, juntament amb una cinquantena d’alumnes d’altres instituts.

En aquesta jornada els alumnes van poder explorar en les necessitats que plantegen diverses empreses reals  i crear una primera idea innovadora que durant el procés acabarà agafant forma.

Els reptes que els nostres alumnes han seleccionat son:

  1. Com podem aconseguir atreure talent femení al sector industrial? (Consorci de la Zona Franca)
  2. Com podríem millorar l’experiència dels pacients a les sales dels centres sanitaris per tal d’aportar més valor a l’espera? (Consorci Sanitari del Maresme)
  3. Com podem aconseguir que els joves coneguin i interactuïn amb altres llocs de l’àrea metropolitana de Barcelona que no es trobin al seu barri o ciutat? (PEMB: Pla Estratègic Metropolità de Barcelona)

23/11/2021

Aquest mes de novembre hem assistit amb el CFGM de gestió administrativa a veure STOP COVID!!! Es tracta d’una activitat de teatre que té la finalitat de sensibilitzar i conscienciar al públic jove del coronavirus i la covid-19, fent èmfasi en les mesures preventives i l’impacte que la situació provocada per la pandèmia ha tingut en la seva  salut mental i benestar emocional.

9/11/2021

El passat nou de novembre ens ha visitat dins del programa ESCOLA i EMPRESA l’Alvaro Rocabayena per potenciar i explicar el paper de les empreses dins de la societat i la seva relació. Va ser una activitat adreçada als alumnes de segon curs de gestió administrativa.

Institut la Guineueta