Benvinguda

L’institut de la Guineueta vol donar la benvinguda als nostres visitants de la plana web.

La Guineueta és un centre obert a tothom on es forma l’alumnat en el creixement de les competències bàsiques personals i socials i fem l’acompanyament a l’alumnat mitjançant l’orientacióper tal de trobar l’itinerari formatiu més adient a cada cas.

El futur ens ofereix nous reptes pedagògics i metodològics que enfrontem amb il·lusió.

L’aula Ateca, és un clar exemple de la implementació de diferents tecnologies com la realitat virtual aplicada a diferents aprenentatges.

Treballem amb l’objectiu de modernitzar l’FP, sector clau per al desenvolupament de la nostra societat. Establim una estreta col·laboració amb el món empresarial per tal de detectar les necessitats del sector i formar el nostre alumnat apropant-los a la realitat del món del treball. Les nostres empreses col·laboradores participen activament en la formació del nostre alumnat i professorat per tal de formar futurs professionals adaptats a les demandes de cada sector, formant així futures persones competents en els diferents àmbits personals i laborals.
La realització de certificats de professionalitat ens permeten obrir el centre a un perfil diferent d’alumnat i oferir altres orientacions i sortides professionals aun sector del nostre alumnat.
Desitgem que el pas pel nostre centre sigui enriquidor i engrescador per continuar amb una formació contínua al llarg de la vida.

Ester Giró- Directora de l’Institut la Guineueta

Institut la Guineueta