TÍTOL:
Tècnic/a superior en DietèticaCOMPETÈNCIES:
És competència general d’aquest tècnic elaborar dietes adaptades a persones i col·lectius, i controlar la qualitat de l’alimentació humana, analitzar els seus comportaments alimentaris i les seves necessitats nutricionals, i programar i aplicar activitats educatives que millorin els hàbits d’alimentació de la població, sota la supervisió corresponent.DURADA:
2000 horesDE QUÈ TREBALLARÀS?
- Atenció primària i comunitària: unitats de promoció de la salut o consultes d’atenció primària.
- Unitats de recolzament: salut mental, pediatria, higiene bucodental i geriatria.
- Salut pública: servei d’higiene dels aliments.
- Serveis generals hospitalaris: unitats o serveis de dietètica i nutrició.
- Serveis de restauració: cuines d’hospitals.
- Indústria alimentària: departament de disseny d’aliments preparats i precuinats. Departament de promoció de productes alimentaris. Control i formació de manipuladors d’aliments.
ON TREBALLARÀS?
Empreses de servei d’àpats. Restaurants i hotels. Menjadors col·lectius de residències generals i geriàtriques, llars d’infants, menjadors escolars i d’empreses.QUÈ ESTUDIARÀS?
CRÈDITS
Curs | Crèdit | Nom | Hores |
1 | C1 | Organització i gestió de l’àrea de treball assignada en la unitat/gabinet de dietètica | 60 |
1 | C2 | Alimentació equilibrada | 270 |
2 | C3 | Dietoteràpia | 240 |
2 | C4 | Control alimentari | 180 |
1 | C5 | Microbiologia i higiene alimentària | 180 |
1 | C6 | Educació sanitària i promoció de la salut | 90 |
1 | C7 | Fisiopatologia aplicada a la dietètica. | 240 |
2 | C8 | Relacions en l’àmbit de treball | 60 |
1 | C9 | FOL | 60 |
1 | C10 | FCTs 410 | |
2 | M11 | Síntesi |