CFGS Dietètica

Logo informacio

TÍTOL:

Tècnic/a superior en Dietètica

COMPETÈNCIES:

És competència general d’aquest tècnic elaborar dietes adaptades a persones i col·lectius, i controlar la qualitat de l’alimentació humana, analitzar els seus comportaments alimentaris i les seves necessitats nutricionals, i programar i aplicar activitats educatives que millorin els hàbits d’alimentació de la població, sota la supervisió corresponent.

DURADA:

2000 hores

DE QUÈ TREBALLARÀS?

  • Atenció primària i comunitària: unitats de promoció de la salut o consultes d’atenció primària.
  • Unitats de recolzament: salut mental, pediatria, higiene bucodental i geriatria.
  • Salut pública: servei d’higiene dels aliments.
  • Serveis generals hospitalaris: unitats o serveis de dietètica i nutrició.
  • Serveis de restauració: cuines d’hospitals.
  • Indústria alimentària: departament de disseny d’aliments preparats i precuinats. Departament de promoció de productes alimentaris. Control i formació de manipuladors d’aliments.

ON TREBALLARÀS?

Empreses de servei d’àpats. Restaurants i hotels. Menjadors col·lectius de residències generals i geriàtriques, llars d’infants, menjadors escolars i d’empreses.

QUÈ ESTUDIARÀS?

CRÈDITS

CursCrèditNomHores
1C1Organització i gestió de l’àrea de treball assignada en la unitat/gabinet de dietètica60
1C2Alimentació equilibrada270
2C3Dietoteràpia240
2C4Control alimentari180
1C5Microbiologia i higiene alimentària180
1C6Educació sanitària i promoció de la salut90
1C7Fisiopatologia aplicada a la dietètica.240
2C8Relacions en l’àmbit de treball60
1C9FOL60
1C10FCTs 410
2M11Síntesi


QUINS ESTUDIS POTS FER DESPRÉS?

Un altre cicle de grau superior.
Institut la Guineueta