FP Dual

Des de l’Institut La Guineueta recolzem la relació entre empreses i centres de formació, conscients que les necessitats de les empreses evolucionen constantment Amb l’objectiu de millorar la capacitat de les empreses de disposar de persones qualificades adequadament per a les seves necessitats, a Catalunya s’està implantat la Formació Professional Dual.

DSCN8011 DSCN8008 DSCN7593

La formació en alternança i dual combina l’aprenentatge a l’empresa amb la formació acadèmica, augmentant la col·laboració entre els centres de formació professional i les empreses en el procés formatiu dels alumnes.

DSCN7589 DSCN7949

A l’actualitat tenim convenis de formació dual amb les empreses Volkswagen BCN, Audi Retail, Nissan i Skoda Mogadealer, dintre dels Cicles Formatius de Grau Mitjà de Carrosseria, Grau Superior d’Automoció, i previsió de contactar amb empreses per al cicle de Grau Superior d’ASIX, dintre de la família d’Informàtica, amb perspectives d’ampliar aquesta formació a diferents famílies professionals.

L’experiència d’aquesta primera promoció ha estat molt bé valorada, tant per les empreses com pels alumnes participants.

DSCN8009 DSCN7660

En el següent logo trobareu informació més detallada sobre l’FP dual.

logo-fpdual

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!