Descripció
Aquest cicle forma per elaborar, dissenyar i supervisar dietes adaptades a persones i col·lectius d’acord amb les seves necessitats nutricionals o patologies específiques.
Controlar la composició qualitativa i quantitativa dels aliments i determinar la qualitat higiènica – dietètica.
Supervisar la conservació, manipulació i transformació dels aliments de consum humà.
Realitzar assaigs físic – químics i de laboratori químic i microbiologia en aliments, begudes i altres preparats nutritius.
Durada i horaris
Cicle de 2.000 hores (2 cursos acadèmics) que inclou 410 de pràctiques en centres de treball
Franja horària de 15 h. a 21:45 h.
Crèdits
- Organització i gestió de l’àrea de treball assignada en la unitat de dietètica(60h)
- Alimentació equilibrada (270h)
- Dietoteràpia (240h)
- Control alimentari (180h)
- Microbiologia i higiene alimentària (180h)
- Educació sanitària i promoció de la salut (90h)
- Fisiopatologia aplicada a la dietètica (240h)
- Relacions en l’àmbit de treball (60h)
- Formació i orientació laboral (60h)
- Formació en centre de treball (410h)
- Crèdit de síntesi
(Convalida per 58 crèdits de Dietètica i Nutrició a la Universitat de Vic)
Llibres i quotes d’alumnes
Departament Sanitat LLIBRES 2018-19
Quota: 70€
Sortides professionals
- Ajudant tècnic de laboratori de microbiologia alimentària
- Ajudant tècnic de laboratori de control alimentari
- Dietista d’hospital i/o consulta privada
- Control de HACCP en hospitals, caterings, etc…
- Educador sanitari
Empreses col·laboradores
- Arcis (Hospital Municipal de Badalona)
- Clece (Hospital de Bellvitge)
- Comertel (Clínica Teknon)
- Sodexto (Hospital del Mar)
- Hospital General de Catalunya
- AMARARK SL
- MICROBAC
- LABORATORI ECHEVARNE
- HOSTESSA SA
- ALBORATORI ANABIOL
- CATETING ARACASA
- CATALANA DE DIAGNÓSTICO Y CIRUGIA SL
- INDULAB
- CLÍNICA L’ALIANÇA
- ARNAU DE VILANOVA